سومین تور گردشگری مؤسسه توسعه گردشگری در ماه گذشته برگزار گردید
مدیر مؤسسه توسعه گردشگری از برگزاری سومین تور گردشگری در یک ماه گذشته، به همت مؤسسه توسعه گردشگری سازمان همیاری شهرداریهای خراسان رضوی خبر داد.
مدیر مؤسسه توسعه گردشگری از برگزاری سومین تور گردشگری در یک ماه گذشته، به همت مؤسسه توسعه گردشگری سازمان همیاری شهرداریهای خراسان رضوی خبر داد.
📌به گزارش روابطعمومی موسسه توسعه گردشگری سازمان همیاری شهرداریهای خراسان رضوی، حمیدرضا نورانی با اعلام این خبر افزود:
این تور گروهی از مشهد به مقصد استان مازندران و شهرهای شمالی ایران همچون نوشهر و چالوس ۲۱ لغایت ۲۵ مهرماه سال ۱۴۰۴ با کمک شرکت خدمات مسافرتی ، گردشگری و زیارتی هشت یار گشت آرمان ، برگزار شد.
🔹مدیر مؤسسه توسعه گردشگری گفت :
۵۱ نفر همراهان این تور جمعی از مهندسان سازمان نظام مهندسی استان خراسان رضوی بودند که از مراکز گردشگری همچون مجموعه گردشگری الیمالات و تله کابین نمک آبرود بازدید کردند.
نمک آبرود، شهرکی توریستی و ویلایی استان مازندران است و جزو بهترین شهرهای شمال برای مسافرت به شمار میرود و به دلیل موقعیت استراتژیک خود، بین شهرهای چالوس و تنکابن، به یکی از بهترین مقاصد برای اقامت و تفریح در هر چهار فصل سال تبدیل کرده است.
دریاچه الیمالات همچنین از تفرجگاههای طبیعی و زیبایی است که در اطراف نور مازندران و در هشت کیلومتری نور در جاده این شهر به سوی چمستان قرار گرفته است.
- https://tdiweb.com/?p=3541
- اخبار مرتبط
- تبادل نظر